VIRKISTYSPÄIVÄ FISKARSISSA

Työpaikan virkistyspäivä, tykypäivä, hyvinvointipäivä, tiimipäivä, TYHY-päivä, TYKY-päivä – rakkaalla lapsella on monta nimeä ja aktiviteetteja näitä varten on myös lukuisia.

Ideoita työpaikan virkistyspäivään voi olla monia. Oli sinulla hakuessa sitten rentouttava, hauska tai elämyksellinen virkistyspäivä, voit räätälöidä sen Fiskarsin Veitsitehtaalla juuri sinun yrityksesi näköiseksi.

Parhaat virkistyspäivät vievät ajatukset pois työpaikalta, joten joskus pieni matkustaminenkaan ei ole huono idea. Pittoreski Fiskars on helposti saavutettavissa; ajomatka Helsingistä ja Turusta kestää reilun tunnin ja ruukkikylä on varsin viehättävä virkistymiskohde.

Veitsitehtaan kokoustilat Fiskarsin ruukissa mahdollistavat erilaisten luentojen tai työpajojen järjestämisen. Keskellä luontoa sijaitseva entinen veitsitehdas tarjoaa myös puitteet erilaisille rasteille tai liikunnallisille aktiviteeteille.

Veitsitehtaalta löytyy tilat pienemmälle tapaamiselle tai voit vuokrata vaikka koko vierailukeskuksen käyttöösi. Kokoushuone Ohramallas ja sen moderni kokoustekniikka soveltuu 25 hengen tilaisuuksiin ja kokouspäivien viettoon. Tasting-huoneemme sopii 50 hengen tilaisuuksiin ja alakerran ravintolasali 60–150 hengen yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Kaikki Veitsitehtaan tilat ovat esteettömiä.

Myös opettavaista tekemistä työporukalle on helppo keksiä, sillä Veitsitehdas kätkee sisäänsä myös panimon, tislaamon sekä viinimön, joten virkistyspäivään saa helposti yhdistettyä panimokierroksen, sekä tutustumisen tislaamoon ja viinimöön, maistiaisilla tai ilman. Ole yhteydessä myyntipalveluumme info@veitsitehdas.fi, niin suunnitellaan yhdessä erilainen ja mieleenpainuva virkistyspäivä ryhmällesi!

hanskat roikkumassa