VEITSITEHTAAN KOKOUS- JA JUHLATILAT FISKARSISSA

Etsitkö kokoustiloja tai oletko järjestämässä tapahtumaa?

Älä etsi enempää, sillä Veitsitehdas tarjoaa elämykselliset tilat niin yritysten kuin yksityishenkilöiden pieniä ja suuria tilaisuuksia varten. Kaikki tilamme ovat esteettömiä.

Löydät meiltä kaksi tilaa kokousten järjestämiseen tai voit vuokrata vaikka ravintolasalimme suurempaa tapahtumaa ja juhlia varten. Tiloissamme on presentaatioita varten screenit ja/tai videotykki joilta onnistuvat myös hybriditapahtumat.

Tiedustele myös kokoustarjoiluja. Saat meiltä aamupalan, lounaan, illallisen tai ihan vaan kokouskahvit pullien kera.

Voit myös varata ryhmällesi elämyksellisen päätöksen kokous- tai juhlapäivälle. Opastettu kierros juomatuotannossamme johdattelee käsityöläisjuomien maailmaan ja tastingissa saat kokea juomanautintoja vailla vertaa.

Tutustu alla eri tilavaihtoehtoihin!

Veitsitehtaan kokoustila

KOKOUSTILA OHRAMALLAS

Kokoustila Ohramaltaasta on ikkunoiden kautta näkymät Veitsitehtaan juomatuonnon puolelle ja tila on mielenkiintoinen yhdistelmä modernia tekniikkaa ja teollista tunnelmaa. 60m2 tilaa pehmentävät paikallisten puuseppien valmistamat täyspuiset huonekalut ja pääsy kokoustilaan on esteetön. Maltaiseen kokouspakettiin on saatavilla monipuolinen kattaus Veitsitehtaan erilaisia elämyspalveluita, juomatuotteita sekä Gastrobarin ruokatuotteita.

Kokoustilan tiedot:

  • Kokoustila 60 m2
  • Tilan kapasiteetti 25 hlö
  • Pöytäjärjestys: U-malli, luokkahuone, katsomo ja suorakaide
  • Tekniikka: langaton wifi-yhteys, valkokangas, videotykki ja iso tv-ruutu äänentoistojärjestelmineen, sekä kamera ja Jebra-mikrofoni etä-/hybridikokousten järjestämiseksi
  • Hinta arkisin ma-to 50 € / tunti
  • Hinta viikonloppuisin pe-la 100 € / tunti
  • Tilavuokraan sisältyy tilan siivous, tekniikka sekä palvelualttiin henkilökuntamme apu

Räätälöimme palvelukokonaisuuden tarpeen mukaisesti. Pyydämme asiakasta informoimaan etukäteen halutun pöytäjärjestyksen ja mahdolliset lisäpalveluihin liittyvät erityistoiveet. Tila on esteetön.

Lisätietoja: info@veitsitehdas.fi

TASTINGHUONE

Tastinghuone soveltuu erinomaisesti 40 hengen yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Tilassa on baaritiski, pystypöytiä ja baarituoleja. Tilasta on esteettömät näköalat ulos Fiskarsjoen vehmaaseen luontoon ja ikkunoista sisälle tuotannon sekä ravintolan puolelle. Tastinghuoneeseen on myös mahdollista tilata sopivat tarjoilut ravintolastamme, sekä muunneltavissa oleva äänentoisto ja valaistus.

  • Tilan kapasiteetti 40 hlö
  • Tekniikka: langaton wifi-yhteys ja iso tv-ruutu äänentoistojärjestelmineen
  • Hinta alkaen 600€/4h
  • Tilavuokraan sisältyy tilan siivous, tekniikka sekä palvelualttiin henkilökuntamme apu

Räätälöimme palvelukokonaisuuden tarpeen mukaisesti. Pyydämme asiakasta informoimaan etukäteen halutun pöytäjärjestyksen ja mahdolliset lisäpalveluihin liittyvät erityistoiveet. Tila on esteetön.

Lisätietoja: info@veitsitehdas.fi

RAVINTOLASALI

Vuokraa koko ravintolasali! Veitsitehtaan tyylikäs ravintolasali on yhdistelmä modernia, teollista ja luonnonkaunista tyyliä, jossa entinen tehdashalli ja paikallisten puuseppien valmistamat kalusteet luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden erilaisten tilaisuuksien järjestämiseksi. Tilan suuret ikkunat heijastavat Fiskarsinjoen alati vaihtuvaa luontomaisemaa sisätilohin. Pienemmät ikkunat tislaamon ja panimon tuotannon puolelle kertovat tarinaa toiminnasta, jota entinen Veitsitehdas nykypäivänä edustaa.

Alakerran ravintolasalissa on asiakaspaikat 80 hengelle ja istuvalle illalliselle mahtuu 60 henkilöä. Kesäsesongilla upea ulkoterassimme soveltuu 80 henkilölle. Bändit ja DJ:t voivat soittaa niin sisä- kuin ulkotiloissa, ja meiltä löytyy pieni lava esiintyjille. Tilassa on sekä ulko, että sisätilat kattava äänentoistojärjestelmä ja mikrofonin avulla myös puheiden pitäminen onnistuu vaivatta. Ravintolasalin seinälle voi heijastaa erilaisia esityksiä ja kuvia videotykin avulla. Ravintolasalin tilavuokra riippuu sesongista ja pohjautuu yleensä takuumyyntivuokraan.

Lisätietoja: info@veitsitehdas.fi

Veitsitehtaan käyntiosoite

Peltorivi 7
10470, Fiskars
Tel. +358 43 201 0833
info@veitsitehdas.fi

Kävele kylältä joen vartta pitkin pari sataa metriä Peltorivi-nimistä tietä kohti etelää. Veitsitehdas on se tyylikkään harmaa, 70-luvun betoninen tuotantorakennus muuten perinteisen pittoreskin ruukin sydämessä. Sisäänkäynti joen puolelta.