Polttariohjelmaa ja juhlajuomia veitsitehtaalta

Fiskarsin vanhalla veitsitehtaalla valmistuu tänä päivänä veitsien sijaan alkoholijuomia. Fiskarsin Panimon sekä Suomenlinnan Panimon oluet, Noita Wineryn naturalviinit sekä Ägräs Distilleryn tisleet tuotetaan remontoidussa, 1970-luvun pienessä tehtaassa, pittoreskin ruukkikylän keskellä, Fiskarsinjoen varrella. Paikalle pääset joko omalla autolla (tuotamme myös alkoholittomia juomia!), tai junalla Karjaalle, josta pääsee bussilla Fiskarsiin.

Polttarit käsityöläisoluiden parissa?

Polttarit vailla ohjelmaa? Ei hätää, Veitsitehtaan käsityöläisjuomatuotannon ohjatut kierrokset ja tasting palvelut ovat nimittäin hauska ja mieleenpainuva aktiviteetti polttaripäivään. Kierroksella kuulet, kuinka Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn, Ägräs Distilleryn ja Suomenlinnan Panimon tuotteet valmistetaan Fiskarsin ruukissa, entisellä Veitsitehtaalla. Ohjattuun kierrokseen voit valita joko neljän tuotteen juomamaistiaiset, jolloin kierros ja maistiaiset kestävät reilun tunnin ajan. Hinta kokonaisuudelle on 37 € / henkilö (minimiveloitus 370 €). Vaihtoehtona on myös viiden tuotteen istuva tasting-tilaisuus, joka järjestetään kierroksen päätteeksi, tällöin aikaa kannattaa varata 2 tuntia. 49 € / henkilö (minimiveloitus 490 €).

Vuokraa juhliin oma oluthana

Vuokraa oma oluthana (60 € viikonloppu) Veitsitehtaalta ja siihen sesongin mukainen olut, siideri tai lonkero. Oluthanoja löytyy joko yhdellä, tai kahdella nokalla varustettuna. Hanaan voit valikoida useita erilaisia alle 8 % juomavaihtoehtoja Fiskarsin Panimolta, Suomenlinnan Panimolta ja Ägräs Distilleryltä. Juomat toimitetaan kegeissä, jotka ovat joko 20 tai 30 litran kokoisia tynnyreitä, eli kegejä. Kegien hinta vaihtelee 155-230 € välillä (sis. alv 25,5%). Opastamme sinut käyttämään hanalaitetta noudettaessa ja näin voit ammattilaisen elkein kaataa ohrapirtelöitä juhlakansalle.

Fiskarsin Panimon funky wagen juhliisi

Funky Wagen on renkailla liikkuva olutbaar, riemukas lisä juhlien anniskelupisteeksi. Tämä Volkswagen Kastenwagen vuosimallia 1972 pitää sisällään neljä juomahanaa ja vuokrahinta (1500 €) sisältää yhden hengen kuudeksi tunniksi tarjoamaan juomia tästä sympaattisesta baarista. Funky wagen liikkuu ainoastaan silloin, kun tiet ovat sulat. Voit valita Veitsitehtaan käsityöläisjuomien valikoimasta olutbaariin sesongin mukaisen juomakattauksen 20 tai 30 litran kegeissä, eli hanoihin sopivissa tynnyreissä.

Laatuviinit juhliisi, toimitus suoraan juhlapaikalle

Veitsitehtaalla tuotetut kotimaiset Noita Wineryn natuviinit ja osan Ägräs Distilleryn tisleistä saat tilattua suoraan hääpaikalle Bottlescoutsin verkkokaupasta. Samasta osoitteesta löydät muitakin laadukkaita juhlajuomia, vaivattomasti ja luotettavasti.


Ole yhteydessä myyntipalveluumme, niin sovitaan teille sopivat palvelut ja tuotteet polttareihin ja hääjuhlaan!
info@veitsitehdas.fi / +358 43 201 0833

Ruukissa on herkullisten juomien lisäksi paljon muutakin nähtävää ja tekemistä, ja majoitusta voi tiedustella The Torby -hotellista.

Ägräs Distillery
opastettu kierros