Kuva: Fiskars Village

VEITSITEHTAAN RAVINTOLA FISKARSISSA ON TAAS AUKI!

Fiskarsin suosittu kevään ja kesän matkakohde, ravintola Gastrobar Veitsitehdas on jälleen avattu ja samalla olemme saaneet uuden keittiömestarin, Janne Kalattoman! Fiskarsin ruukki on hänelle ennestään tuttu työpaikkana ja vuodet ovat kuljettaneet hänet Fisakrsiin kauhan varteen ympäri Suomen ja ulkomailta asti. Kokenut kokkimme on mestari liemien ja kastikkeiden saralla ja kaikki ruokatuotteemme suunnitellaan Veitsitehtaan monipuolisen juomamaailman rinnalle. Gastrobar-henkinen menu vaihtuu viikoittain ja rakentuu sesongin mukaisista ja mahdollisimman lähellä tuotettujen raaka-aineiden varaan.

Keittiön aukioloajat

Keittiö on avoinna toukokuun loppuun saakka viikonloppuisin:

lauantai 12:00 – 17:30
sunnuntai 12:00 – 16:30

Kesäkuun alusta keittiö on avoinna joka päivä:

maanantai-lauantai 11.30-18.00
sunnuntai 11.30-16.30


Isommille seurueille tarjolla olevat ryhmämenut ovat saatavilla ympäri vuoden.

Viikottain vaihtuvan menun löydät ravintolasivultamme.

Äitienpäivän brussi 11.5.

Äitienpäivänä 11.5. hemmotellaan äitiä ihanalla brunssilla! Veitsitehtaan ravintolassa on tarjolla Äitienpäivän brunssi, josta perheen pienimmätkin löytävät mieleistään ruokaa. Alkupalat, salaattipöytä ja jälkiruoat valitaan noutopöydästä. Pääruoka (liha, kala tai kasvis) tarjoillaan lautastarjoiluna keittiöstä. Veitsitehtaan monipuolisesta juomatarjonnasta löytyy sopivat juhlajuomat, kuplivat ja ruokajuomat kaikille. Varaa pöytäsi joko klo 12:00 tai 14:30 kattauksista osoitteesta info@veitsitehdas.fi.

Vapun take away piknik-korit saatavilla 30. – 1.5.2025

Tämän helpommaksi vapun juhliminen ei muutu! Keittiömestarimme Janne tekee ruokakoreja, josta löytyy herkulliset piknik-eväät kahdelle ja halutessasi saat mukaan myös eväille paritetun juomakokonaisuuden!

Ruokakorista löydät piknikherkut kahdelle ja se sisältää: nauta- ja peuraleikkeleitä Westgårdilta, Peltola Bluen sinihomejuustoa, Grand Reserve -vuohenjuustoa Juustoportista, Herkkujuustolan Väinö-valkohomejuustoa, vihreää salaattia ja vinegretteä, marinoituja oliiveja, confattuja kirsikkatomaatteja, patonkia ja hummusta sekä rypäleitä ja hunajamelonia.

Ennakkoon tilattavan ruokakorin voit noutaa mukaasi Veitsitehtaalta keskiviikkona 30.4. klo 17:00 – 21:00 tai 1.5. klo 12:00-21:00. Tilaukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@veitsitehdas.fi keskiviikkoon 30.4. klo 12:00 mennessä. Olemme parittaneet ruokakorille myös sopivan juomakokonaisuuden, johon kuuluu Noita Wineryn kupliva Riesling-viini sekä oluet Fiskarsin Panimolta sekä Suomenlinnan Panimolta. Ruokakorin hinta on 32 € ja juomakorin 17,20 €.

Ryhmämenut noutopöydästä

Veitsitehtaan ryhmämenut on suunniteltu sesonginmukaisista raaka-aineista ja ne tarjoillaan noutopöydästä. Yli 20 hengen seurueille on tarjolla monipuolinen salaatti ja alkupalapöytä, yhtenäinen pääruokavalinta (liha, kala tai kasvis) ja jälkiruoaksi on tarjolla pientä makeaa ja kahvia. Tarjoamme myös minimissään 10 hengen seurueille keittomenun, joka sisältää leivän, levitteen ja kahvit. Tämä on oiva valinta esimerkiksi kokouspäivän kevyemmäksi lounaaksi. Pääruoka valitaan koko seurueelle yhtenäisesti, mutta erikoisruokavaliot ja allergiat otetaan huomioon ennakkoon tilatessa. Tutustu ryhmämenuun TÄSTÄ.

Fiskars sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä sekä Helsingistä että Turusta, joten saavutettavuus ruukin palveluiden ääreen on erinomainen. Lähin juna-asema on Karjaa, josta on reilun puolen tunnin mittainen bussiyhteys Fiskarsin ruukkiin. Liput Bosse-bussiin löydät TÄÄLTÄ. Fiskarsiin on myös erinomaiset pyöräilyreitit ja kesäksi ruukkiin on tulossa kaupunkipyöriä. 

Ravintola Fiskars Veitsitehdas Gastrobar: Kattilallisia porisemassa keittiössä tuoreiden yrttien kera
käsi ojentaa lautasta, jossa gastrobar-henkinen peruna-annos